Skip to content
  • Μελισσοκομία
  • Εχθροί & Ασθένειες μελισσών
  • Μελισσοκομικά Φυτά
  • Top Honey Brands

1ο Διαδικτυακό Φεστιβάλ Μελισσοκομίας

  • Μελισσοκομία
    • Μελισσοκομικές πρακτικές
    • Διατροφική αξία μελιού
    • Μελοσυνταγές
  • Εχθροί & Ασθένειες μελισσών
  • Μελισσοκομικά Φυτά
  • Top Honey Brands
    • Μέλι Ζήν
    • Η Άγρια Μέλισσα
    • Μerάki
    • Karalis Bee Products
    • Passion Honey
    • Beeartist
    • Hatzoglou Bee
    • GeoMellon Premium Cretan Honey
    • Helicon Honey
    • Meliloum
  • Toggle search form
| types of honey social

1ο Tribute Honey – 28 Απριλίου έως 28 Μάϊου

Posted on 20 Απριλίου, 202325 Απριλίου, 2023 By AgroPublic Δεν υπάρχουν σχόλια στο 1ο Tribute Honey – 28 Απριλίου έως 28 Μάϊου

Το 1ο διαδικτυακό φεστιβάλ αφιερωμένο στην μελισσοκομία είναι γεγονός!

Στο 1ο Tribute Honey, θα γνωρίσουμε τα πάντα γύρω από την μελισσοκομία, το μέλι & την μέλισσα. Θα έχει διάρκεια ένα μήνα, και καθημερινά θα προβάλλονται άρθρα με διαφορετική θεματολογία. Είναι επιτακτική η ανάγκη για την ανάδειξη της μελισσοκομίας και όλο το μεράκι και την δουλεία που κρύβονται πίσω από το τελικό προϊόν. Με αυτό το τρόπο, θα έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα Tribute αφιερωμένο στην μελισσοκομία με πολύ αγάπη για το μεράκι που υπάρχει και την τεχνογνωσία για αυτή.

Γνωρίστε με το καλύτερο τρόπο την τέχνη της μελισσοκομίας στο 1ο Tribute Honey. Μελισσοκομία ονομάζεται η τέχνη της εκτροφής των μελισσών, είναι ένας εφαρμοσμένος παραγωγικός κλάδος ο οποίος διδάσκεται ακόμη και στα πανεπιστήμια, πολλές μελέτες γίνονται σε ερευνητικά και εκπαιδευτικά κέντρα σε όλο τον κόσμο για την μελισσοκομία μιας πρακτικής που έχει μακρά παράδοση στην Ελλάδα. Ήδη από την αρχαιότητα, γνωρίζουμε την θρεπτική αξία που έχει το μέλι για τον ανθρώπινο οργανισμό, μαζί θα δούμε την διατροφική αξία που έχει το μέλι και γιατί είναι σημαντικό να το εφαρμόσουμε στην καθημερινότητά μας.

Το ελληνικό μέλι κατέχει ξεχωριστή θέση στη μεσογειακή διατροφή και έχει κερδίσει τη διεθνή αναγνώριση, λόγω των ιδιαίτερων ποιοτικών χαρακτηριστικών του, για οποία έχουν συμβάλει οι ευνοϊκές για την ανάπτυξη της μελισσοκομίας κλιματικές συνθήκες, καθώς και η πλούσια και ποιοτική μελισσοκομική χλωρίδα της Ελλάδας.

Σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί το ταξίδι στο φανταστικό κόσμο των μελισσών, από τις 28 Απριλίου έως 28 Μάϊου στο www.agropublic.gr

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 1ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ FESTIVAL ΜΕΛΙΟΥ

Στείλε μήνυμα στο agropublicgr@gmail.com για την εγγραφή σου!

| 1
Αγρότης

Πλοήγηση άρθρων

Previous Post: Μεγαλύτερη ενίσχυση στις συλλογικές/Συνεταιριστικές παρεμβάσεις
Next Post: Δυναμική παρουσία των αγροτικών συνεταιρισμών – μελών της ΕΘΕΑΣ στην έκθεση Φρούτων και Λαχανικών

More Related Articles

| βιολογικο Βιολογική Γεωργία: Παράταση στην υποβολή αιτήσεων στήριξης Μελισσοκομία
| ελαιοτριβειο 1024x801 1 Η τιμή του ελαιολάδου αυτή τη στιγμή Αγρότης
| elaiolado 2 696x383 1 Στα 4,90 η τιμή στο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Αγρότης
| 241670834 392183055750878 2515053458077283510 n scaled Τι ακριβώς συμβαίνει με την Alternaria Alternata στην Τομάτα; Αγρότης
| YPAAT Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για την ενίσχυση στα λιπάσματα, έως 2 Δεκεμβρίου Αγρότης
| Snowy olive tree branches. ΔΑΟΚ Μεσσηνίας: οδηγίες λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας Αγρότης

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα Άρθρα

  • Νέα ευρωπαϊκή πλατφόρμα για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
  • Σεμινάριο ΣΘΕΒ με θέμα: Η σύγχρονη κοστολόγηση ως εργαλείο επιχειρηματικών αποφάσεων
  • MBA Food & Agribusiness- ΔΠΜΣ Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Γεωργίας Αιτήσεις έως 23/06/2023

Επέλεξε κατηγορία

1ο Tribute Honey

  • Νέα ευρωπαϊκή πλατφόρμα για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
  • Σεμινάριο ΣΘΕΒ με θέμα: Η σύγχρονη κοστολόγηση ως εργαλείο επιχειρηματικών αποφάσεων
  • MBA Food & Agribusiness- ΔΠΜΣ Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Γεωργίας Αιτήσεις έως 23/06/2023
  • Ελιά: Εχθροί και ασθένειες – Οδηγίες φυτοπροστασίας
  • Είκοσι τέσσερα μέλη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών βραβεύονται ως κορυφαίοι επιστήμονες σε παγκόσμιο επίπεδο

Kατηγορίες

Copyright © 2023 .

Powered by PressBook Green WordPress theme