Ο Δήμος Ευρώτα με ανακοίνωσή του «ενημερώνει πως λόγω τον πυρκαγιών στον Δήμο Ανατολικής Μάνης είναι σε επιφυλακή και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την φιλοξενία των πολιτών οι οποίοι έχουν κληθεί να εκκενώσουν τις περιοχές στις οποίες διαμένουν.

Για αυτό το λόγο οι παρακάτω χώροι είναι ανοιχτοί για φιλοξενία ατόμων που χρειάζονται διαμονή:

Πνευματικό Κέντρο Σκάλας
Λύκειο Σκάλας
Γυμνάσιο Σκάλας
Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη
Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Βρονταμά
Πνευματικό Κέντρο Βρονταμά
Πνευματικό Κέντρο Αγίου Ιωάννη
Δημοτικό σχολείο Έλους
Δημοτικό σχολείο Γράμμουσας
Και τα ιδιωτικά κτίρια
.ΚΤΕΟ Φοίβος (Κοντοπούλου)
Κτίριο Συλλόγου Νέοι Ορίζοντες
Αίθουσα Χορευτικού Ομίλου Σκάλας

Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για νεότερα σημεία φιλοξενίας».

Επιπροσθέτως, ο Δήμος Σπάρτης σε ανακοίνωσή του, τονίζει πως από το πρωί «βρίσκεται σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση της εξαιρετικά δύσκολής κατάστασης που βρίσκεται η περιοχή μας. Ήδη έχουν ετοιμαστεί οι κλιματιζόμενες αίθουσες του ΚΑΠΗ και της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης, καθώς και του ΚΑΠΗ, του Πνευματικού Κέντρου και της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων (του Γυμνασίου) Ξηροκαμπίουγια όσους από τους πληγέντες χρειαστούν φιλοξενία. Έχουν εξασφαλιστεί είδη πρώτης ανάγκης και υπάρχει ο προγραμματισμός και για άλλες αίθουσες αν υπάρξει ανάγκη.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να επιδείξουν ψυχραιμία και να βρίσκονται σε πλήρη επαγρύπνηση, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των αρμοδίων.

Είμαστε όλοι εδώ!»

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Φιλοξενία των πληγέντων σε Δήμο Ευρώτα και Δήμο Σπάρτης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρθρα – Απόψεις

GAIOPTIMA