Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πλατυκάμπου δραστηριοποιείται στη φύλαξη και εμπορία των σιτηρών, συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει τον Συνεταιρισμό να δίνει την καλύτερη τιμή στον παραγωγό.

Στην ανακοίνωσή του ο Συνεταιρισμός τονίζει ότι, “φέτος έχοντας περάσει μία πολύ δύσκολη χρονιά με αντίξοες συνθήκες όπως ο παγετός και ο καύσωνας, με μειωμένες παραγωγές και με αβεβαιότητα όσον αφορά τις τιμές, αφού κανείς δεν ανακοίνωνε κάτι συγκεκριμένο, ήρθανε και οι βροχές οι οποίες έπληξαν αρκετούς παραγωγούς του Συνεταιρισμού μας. Μετά από μία σειρά συναντήσεων, προσφορών και σκληρών διαπραγματεύσεων το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου και εγώ προσωπικά βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ως τιμή πώλησης των σκληρών σιταριών από τον Συνεταιρισμό τα 0,28,5€ ανά κιλό. Πράγμα που σημαίνει 0,27€ στον παραγωγό”.

Ακόμη, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου, Γιάννης Κουκούτσης, αναφέρει, “θέλω εδώ να τονίσω και να υπογραμμίσω ότι η αλληλεγγύη μεταξύ των μελών ενός συνεταιρισμού πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτη. Έτσι λοιπόν επιτελώντας , εκτός από τον επιχειρησιακό ρόλο του συνεταιρισμού , και τον κοινωνικό ρόλο του, διεκδικήσαμε και τελικά καταφέραμε να απολαύσουν την τιμή των 0,27 € το κιλό και οι παραγωγοί οι οποίοι παρέδωσαν μεταβροχικά σιτάρια”.

Παράλληλα ο κ. Κοκούτσης, ευχαριστεί πρωτίστως όλους τους παραγωγούς που εμπιστεύτηκαν και στήριξαν με την επιλογή τους τον Συνεταιρισμό Πλατυκάμπου, όπως και τους συνεργάτες του και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τη στήριξή τους στο πρόσωπό του.

Πηγή: https://www.agrocapital.gr/

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Πλατύκαμπος: Ανακοινώθηκαν οι τιμές των σιταριών

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πληρωμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

NewsLetter

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε το Πολιτική Απορρήτου μας.

bokoslab - agropublic

Πρόσφατα Σχόλια

Άρθρα – Απόψεις

Ειδήσεις, powered by iNews

Συνδεθείτε τώρα!

Εγγραφείτε τώρα!