Αλλαγή του φορολογικού για τους αγρότες φαίνεται πως σχεδιάζει η κυβέρνηση. Αυτό προέκυψε, όπως δηλώνει στο Star Κεντρικής Ελλάδας ο αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγροτικών Θεμάτων Δημήτρης Δημογιάννης, μετά από σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του Υφυπουργού Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Απόστολου Βεσυρόπουλου.

Ο κύριος Δημογιάννης που συμμετείχε στη σύσκεψη, επεσήμανε πως η κυβέρνηση έχοντας στο πλευρό της συνεταιριστικές οργανώσεις, προωθεί τις αλλαγές θεωρώντας πως όλοι οι αγρότες είναι κλέφτες.

Οι αλλαγές θα περάσουν μέσα στο καλοκαίρι τονίζει και προσθέτει πως το επόμενο φορολογικό έτος θα είναι πολύ δύσκολο για τους αγρότες.

Τι προβλέπει η πρόταση των συνεταιριστών

Προβλέπει τεκμαρτό εισόδημα, λαμβάνοντας υπόψη τη δήλωση του ΟΣΔΕ και έναν μέσο όρο της περιοχής στο εισόδημα – ίσως σε επίπεδο νομού. Έχεις ή δεν έχεις παράξει προϊόν, έχεις ή δεν έχεις κόψει τιμολόγια πώλησης, θα λαμβάνεται υπόψιν μια αντικειμενική αξία όσον αφορά την ποσότητα και την τιμή του προϊόντος. Η τιμή θα προκαθορίζεται από την τιμή του πλησιέστερου συνεταιρισμού που διαπραγματεύεται το προϊόν αυτό.

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Νέες φορολογικές διατάξεις ετοιμάζει για τους αγρότες η κυβέρνηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.