Η Κονσερβολιά (Αμφίσσης, Άρτας, Βολιώτικη, Χονδρολιά Χαλκιδικής) καλλιεργείται ως επί το πλείστον σε Κεντρική και Δυτική Ελλάδα, αλλά και στην Χαλκιδική.
Σε αντίθεση με την Καλαμών εξασφαλίζει και φέτος σχετικά ικανοποιητικές τιμές στους παραγωγούς, με την ζήτηση να παραμένει και την τιμή να έχει φθάσει στα επίπεδα των 1,60 – 1,80 ευρώ το κιλό για την μαύρη των 110 κομματιών.
Ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Στυλίδος αγόρασε και φέτος ικανοποιητικές ποσότητες πράσινης και μαύρης Κονσερβολιάς, με την τιμή για τα 110 κομμάτια να φθάνει τα 1,15 ευρώ και 1,40 ευρώ το κιλό
Χωρίς σχόλια