Από το δήμο Φαρσάλων γνωστοποιείται πως έγινε δεκτό το αίτημα της δημοτικής αρχής προς τη διοίκηση του ΕΛΓΑ προκειμένου να ανοίξει εκ νέου το σύστημα υποβολής ζημιών για τον παγετό του περασμένου Απριλίου που επηρέασε κυρίως καλλιέργειες σιτηρών.

Για το λόγο αυτό καλούνται όσοι παραγωγοί σιτηρών έχουν υποστεί ζημία από τον τελευταίο παγετό, να σπεύσουν στους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ για να υποβάλλουν δηλώσεις.
Το διάστημα υποβολής των δηλώσεων είναι από 17 έως 22 Μαΐου 2021.

Από τον Δήμο Σοφάδων γίνονται γνωστά τα εξής:

Μετά τις ζημιές που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην επικράτεια του Δήμου Σοφάδων από τον ΠΑΓΕΤΟ 9/4/2021, οι παραγωγοί ΣΙΤΗΡΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΖΗΜΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ και των οποίων οι καλλιέργειες έχουν πάθει ζημιές, μπορούν να προβούν σε δηλώσεις στους Ανταποκριτές ΕΛΓΑ του Δήμου Σοφάδων.

Δεν είναι απαραίτητο οι παραγωγοί να έχουν καταθέσει δήλωση ΟΣΔΕ για το έτος 2021. Οι παραγωγοί καλό είναι να φέρουν ως δικαιολογητικό τη ΔΗΛΩΣΗ ΟΣΔΕ 2020 για να είναι βρίσκονται άμεσα τα στοιχεία ΑΦΜ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.

Το διάστημα υποβολής των δηλώσεων είναι επίσης από 17 έως 22 Μαΐου 2021.

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Θεσσαλία: Ξεκινούν οι δηλώσεις για ζημιές σε καλλιέργειες σιτηρών

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.