Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας εκπροσώπων των Ομοσπονδιών Παραγωγών Λαϊκών Αγορών την προηγούμενη Παρασκευή, με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη, υπήρξε ενημέρωση ότι οι πωλητές των Λαϊκών Αγορών θα προσέλθουν στην κανονικότητα τους κατά τα λεγόμενα τους στο 100% μετά τις 15 Ιουνίου.

Εν αναμονή της τελικής απόφασης και του ΦΕΚ της Κυβέρνησης, οι πρόεδροι των ομοσπονδιών παραγωγών – επαγγελματιών των Λαϊκών Αγορών Παντελής Μόσχος, Άγγελος Δερετζής και Βασίλης Μακρίδης, με υπόμνημά τους προς τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Ανάπτυξης, διαμαρτύρονται για την νέα αιφνίδια αναβολή της πλήρους λειτουργίας προειδοποιώντας, μεταξύ άλλων, πως οι σοδειές των παραγωγών θα σωριάζονται για άλλες 15 ημέρες στις χωματερές.

Όπως τονίζουν η νέα αναβολή μόνο κερδοσκοπικά συμφέρονται εξυπηρετεί και ζητούν χωρίς καθυστέρηση την άρση του 50% της προσέλευσης των παραγωγών στις Λαϊκές Αγορές.

Χωρίς σχόλια
Σχόλια σε: Άμεση επαναφορά πλήρους λειτουργίας στις Λαϊκές Αγορές ζητούν οι παραγωγοί

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρθρα – Απόψεις

GAIOPTIMA